donderdag 8 januari 2015

Aanmelden TRÄFF 3 februari


Laat je betoveren door enthousiaste sprekers en warm je vast op voor Valentijn met de FebruariFika van Opgemärkt. Ontdek de dosis liefde die de oprichtsters van Carpet of Life in hun unieke kleden stoppen, leer van A Green Story alles over stylish stationary met een goed verhaal of laat je verrassen door studio Claire Hornn en haar wormencompostbak. En we durven te wedden dat je na de presentatie van Klean geen zwerfie meer laat liggen.

Op 3 februari organiseert Opgemärkt weer een gratis inspirerende avond met toffe duurzame initiatieven en enthousiaste sprekers. We weten zeker dat je geïnspireerd raakt door deze supertoffe, nieuwe en jonge initiatieven. De TRÄFF begint om 20:00 (inloop 19:30) en we bieden gratis toegang aan onze bezoekers, hoe leuk is dat?

De TRÄFF wordt georganiseerd door Opgemärkt, een jonge, optimistische community die positieve initiatieven op het gebied van duurzaamheid opmerkt, een podium biedt en toegankelijk maakt voor een breed publiek. Met een idealistische DIY-mentaliteit organiseert Opgemärkt laagdrempelige en betaalbare activiteiten, geïnspireerd door de ongedwongenheid en stijlvolheid van Scandinavië.

Zien we je 3 februari bij de TRÄFF - FebruariFika? Meer informatie www.opgemarkt.nl

Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.