maandag 9 maart 2015

Koop ons notitieboek van restpapierGeef toe: je maakt je boodschappenlijstjes vaak op een rondslingerend bonnetje, je schrijft collegeblokken vol met onduidelijke to-do lijstjes en je baalt altijd als je spontaan een idee hebt dat de wereld gaat redden, maar je het nergens kunt opschrijven. Wij hebben de perfecte oplossing voor al deze problemen: een notitieboek.

En dan hebben we het natuurlijk niet over zomaar een notitieboekje, maar een stijlvol, duurzaam exemplaar. De boekjes zijn gemaakt van 100% gered restpapier, door onze partnerdrukkerij Raddraaier gedrukt en door onze Opgemärktdesigner ontworpen. Wil jij zo'n musthave in huis hebben? Dat snappen we!

Prijs per stuk: €6
Prijs voor leden: €5
Boekje bestellen? Stuur een mail naar ikben@opgemarkt.nl!
Lid worden? Klik hier voor meer informatie 


Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.