donderdag 7 mei 2015

Midsommarpicknick: 20 juni in Haarlem

Foto: Laura Vissenberg
Enthousiast geworden door ons gastblog over plasticvrij picknicken? Ga dan 20 juni met ons lunchen in Nationaal Park Kennemerland in Haarlem.

Een Scandinavische Midzomerpicknick betekent duurzame Zweedse hapjes (en Deens, Fins en Noors als dat zo uitkomt), een zomerse sfeer en hopelijk ook zomers weer. We spreken af op station Haarlem en gaan vanaf daar met de OV-fiets naar het park (een kwartiertje fietsen, maar je kunt ook de bus pakken als je dat liever doet). Wij zorgen voor genoeg lekker eten en drinken, een klein beetje inspiratie en een heleboel gezelligheid.  Leden krijgen 2,50 euro korting op dit evenement!

Blijf op de hoogte via het facebookevent en meld je voor 13 juni aan!

Het evenement gaat alleen door bij redelijk weer en minimaal tien aanmeldingen. We houden de picknick plasticvrij en zorgen voor een duurzame, biologische lunch.


Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.