vrijdag 19 juni 2015

Een maand zonder plastic wegwerpproducten, that's the challenge


De fiets pakken, korter douchen en minder vlees eten: Opgemärkters doen maar al te graag hun best om zo duurzaam mogelijk bezig te zijn. Deze maand gaan we een stapje verder: zoveel mogelijk plastic (wegwerpproducten) vermijden. En wat extra leuk is: jij kan meedoen!

Meld je aan voor het facebookevenement en ga samen met je vrienden de challenge aan. Wij zorgen voor tips, tricks, meetups en toolkits en jij hebt - gegarandeerd - een maand die je niet snel vergeet. Let's do it!

Ook bedrijven, verenigingen, winkeliers en restaurants worden tijdens de Plastic Free July Challenge uitgedaagd om hun plasticverbruik te verminderen.  Wil je hierover meer informatie? Stuur dan een mailtje!


Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.