donderdag 13 augustus 2015

Word lid van Opgemärkt


Ben jij al lid van Opgemärkt? Dit is hét moment om met ons kennis te maken. Met de kick off van ons nieuwe jaar ben je precies op tijd om ons beter te leren kennen en je duurzame kant te verbreden en nieuwe toffe initiatieven te ontdekken! 

Wat kan ik verwachten als lid? 
Als lid van Opgemärkt kun je zo betrokken zijn bij onze activiteiten als je zelf wilt. Geen zin om te koken of eindelijk dat vegetarische restaurant ontdekken waar je vriend niet naartoe wil? Join een etentje in een nieuwe hotspot met de leden van Opgemärkt! Benieuwd naar die lezing over duurzame recyclingbedrijven in de stad, maar geen zin om als enige niemand te kennen? Ga met Opgemärktleden en maak er een toffe avond van! Zonder verplichtingen, maar mét verslavend effect.   
We hebben twee lidmaatschapssoorten: regulier (voor iedereen die onze missie een warm hart toedraagt) en actief (voor iedereen die zich actief wil inzetten of activiteiten wil bezoeken). Op de ledenpagina vind je onze statuten en het huishoudelijk reglement. Verder vind je daar wat de twee lidmaatschappen precies inhouden en kun je je direct heel eenvoudig online inschrijven. Het is ook mogelijk om donateur (VÄN noemen we dat, Zweeds voor vriend) van Opgemärkt te worden. Wat jij wilt! Heb je vragen? Stuur ons gerust een berichtje!


Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.