woensdag 7 oktober 2015

We vierden onze verjaardag met TRÄFF Amsterdam Bruist!


Dinsdag 6 oktober hadden we wat te vieren: na een onwijs tof jaar vol hoogtepunten startten we de eerste TRÄFF na de zomer extra feestelijk om ons 1-jarig bestaan te vieren. Ja, Opgemärkt bestaat alweer één jaar! Er is ontzettend veel gebeurd en we zijn stiekem dan ook een beetje trots op wat we nu al hebben kunnen bereiken. Zo hadden we een succesvolle Plastic Free July Challenge, Duurzame Voornemensvoorspeller, haalden we nationale dagbladen en magazines én leerden we héél véél nieuwe startups en duurzame ondernemers kennen.

Op ons feestje leerden we nóg meer toffe initiatieven kennen, door de presentaties van OHMat, Groene Agenda Amsterdam, Wecanteen en Copper8. De home made hapjes en livemuziek van The Cool Side of Your Pillow maakten de avond helemaal af en de aanwezigheid van de wethouder Duurzaamheid Amsterdam gaf ons feestje een extra boost.Was je er niet bij? Laat je dan toch een beetje inspireren door onze aftermovie en foto's. Wist je bijvoorbeeld dat Nederlanders helemaal nog niet zo openstaan voor duurzame yogamatten van OHMat, maar dat het in Amerika, Canada en Australië booming business is? En wist je dat steeds meer bedrijven openstaan voor een food court lunchrestaurant, waar verschillende lokale ondernemers de lékkerste hapjes verzorgen via Wecanteen? Daar willen we wel werken! Wil jouw baas nog niet investeren in een duurzame bedrijfslunch? Spot dan zelf nu heel eenvoudig de food trucks op de groenste festivals van Amsterdam, dankzij de groene agenda van Groen020. En tenslotte, heel inspirerend, ontdekte we dat de beste oplossing toch vaak zit in samenwerking. En laat Copper8 daar nou precies de juiste expertise in hebben, die ze vanuit hun kantoor met gerecyclede visnetten op de vloer en archief op het plafond voor grote bedrijven toepassen. 


Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.