donderdag 10 december 2015

Duurzame Voornemenskalender

Vorig jaar ontwikkelde Opgemärkt een Duurzame Voornemens Voorspeller, dit jaar maken we het ook nog eens héél makkelijk om je aan al die leuke goede voornemens te houden. De populairste voornemens uit de voorspeller hebben we een beetje aangepast en verwerkt in de Duurzame Voornemens Kalender. Op duurzamevoornemens.nl bestel je dit superleuke kerstcadeau.Je kunt de kalender als DIY pakket bestellen (met alle maanden op mooi, dik, duurzaam papier en een leuke vintage houten houder om hem op te hangen) óf je kunt de printable downloaden (binnenkort verkrijgbaar). Die goede voornemens worden dit jaar een eitje! Het DIY-pakket kost nu maar 7,50 euro.
 
PS deze superstijlvolle Scandinavische ansichtkaarten (A5-formaat) kun je ook bestellen op duurzamevoornemens.nl! Ze zijn net als de kalender gedrukt op papier van afvalhout en zonder chloor gebleekt. Verkrijgbaar in 4 designs (IJslands, Zweeds, Noors en Deens). De kaarten kosten 2,50 euro per stuk, een set van vier kost 7,50 euro.0 reacties:

Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.