dinsdag 1 december 2015

Kom langs bij de Midwintermarkt!


Op 13 december staat Opgemärkt op één van de tofste markten in Amersfoort; de Midwintermarkt in de Nieuwe Stad. Omdat het op 13 december ook Lucia is, een traditionele Zweedse feestdag, maakt het team van Opgemärkt de markt éxtra bijzonder en Scandinavisch.

Verwacht unieke Scandinavische items op de Loppis, geniet van een Scandinavisch hapje en drankje of ontdek onze nieuwe Duurzame Voornemenskalender en onze notitieboekjes van gered papier. Uiteraard is een bezoekje aan de markt de perfecte gelegenheid om ons te leren kennen en te ontdekken wat een lidmaatschap van Opgemärkt nu eigenlijk inhoudt. 

Naast Opgemärkt zijn veel leuke initiatieven op de markt, in de verbouwde Prodentfabriek, aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan handgemaakte spulletjes, lekker eten en kraampjes met vintage producten! 

Zien we je daar? 

13 december 11:30 - 18:00 

0 reacties:

Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.