zondag 20 maart 2016

BR[ON]TOUR @ Local Goods Market Amsterdam

Jaaaa, ga je mee? Op 26 en 27 maart fietsen we langs de allertofste hotspots van Amsterdam voor unieke verhalen, lekkere hapjes en een flinke dosis inspiratie.Natuurlijk kun je ook gezellig bij ons langskomen op de Local Goods Market in De Hallen in Amsterdam, waar we onze stijlvolle Scandinavische producten promoten tussen andere duurzame ondernemers én waar we de tour zullen starten.


BR[ON]TOUR is onderdeel van de officiële lancering van BRON: de eerste duurzame hotspotskaart van Amsterdam. De kaart, online beschikbaar op www.duurzamehotspots.nl en offline te vinden op de leukste plekken in Amsterdam symboliseert een nieuw tijdperk: voorbij de fast fashion ketens en megastores en terug naar kleine ondernemers en hun passie. De tour wordt zowel voor de fiets als het OV aangeboden en start op de Fair & Green editie van de Local Goods Market in de Hallen in Amsterdam. Aanmelden voor de tour is noodzakelijk en kan zowel online als op de markt.
Een fairtrade kopje koffie drinken, een raw taartje proeven of je laten verleiden door duurzame cadeautjes en organic kleding: tijdens BR[ON]TOUR ontdek je de duurzame hotspots in Amsterdam én de gezichten erachter! 
Bestel direct je kaartje!

Bestel via Etsy!

Over BRON
BRON is Zweeds voor brug en verbinding en Nederlands voor oorsprong en plaats van ontstaan. Dit sluit aan bij het uitgangspunt van Opgemärkt: het Nederlandse imago van duurzaamheid veranderen naar de Zweedse opvatting: leuk, gemakkelijk én stijlvol. Met BRON wil Opgemärkt toffe nieuwe duurzame initiatieven toegankelijk maken en in kaart brengen en een eerste kennismaking met een duurza(a)me(re) lifestyle vormen. De tour speelt hierop in door een route langs jonge, frisse hotspots en onontdekte oude pareltjes uit te stippelen. BR[ON]TOUR AMSTERDAM
26 & 27 MAART 2016
13.00 UUR
ENTREE 5 EURO / 3 EURO VOOR LEDEN
HAPJES, DRANKJES EN INSPIRERENDE VERHALEN INBEGREPEN

http://duurzamehotspots.nl/

0 reacties:

Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.