Ongedwongen duurzaamheid

Opgemärkt is een vereniging voor ongedwongen duurzaamheid met een Scandinavisch tintje. Dat betekent stijlvol, enthousiast, positief en toegankelijk voor iedereen. Ben jij al Opgemärkt?

Ben je benieuwd naar duurzame innovaties en creatieve ideeën van jonge enthousiaste mensen? Heb je zelf innovatieve oplossingen? Of houd je wel van een uitdaging? In alle gevallen is Opgemärkt iets voor jou! We zijn een community, een platform, een podium en een ontmoetingsplaats.

Wat we doen

Plasticdieet

Een maand lang zonder (wegwerp)plastic, durf jij het aan? Dit jaar organiseren we in september het Plasticdieet, waar je tips, tricks en info krijgt over (jouw) plasticgebruik. Met op 1 september een kick-off event in Utrecht!

Doe mee!

BRON

Wij zetten duurzame hotspots op de kaart. Online over de hele wereld, offline hebben we een kaart gelanceerd in Amsterdam. Nu zijn we op zoek naar de volgende groene stad.

BRON

Activiteiten

Opgemärkt is een vereniging: een platform waar duurzame mensen, bedrijven en initiatieven met elkaar in contact kunnen komen. Bijvoorbeeld tijdens één van onze activiteiten.

Agenda

Nieuws, updates, blogposts

maandag 7 november 2016

Lifestyle Factory Market

Lifestyle Factory Market

Zaterdag 29 oktober stonden we op de eerste editie van de Lifestyle Factory Market in de Oude Prodentfabriek in Amersfoort.

Speciaal voor deze markt stelden we een koekjesmix samen voor superlekkere glutenvrije, biologische, vegan, zero waste koekjes (dat was even een opgave, maar het is gelukt!).


Ook presenteerden we de nieuwste versie van BRON Amsterdam! De tweede oplage bevat nóg meer groene hotspots en ziet er misschien wel nog mooier uit dan de eerste editie. Samen met ons signature notitieboekje, een mooie duurzame pen een een limited edition insiders' tips maakt de nieuwste BRON deel uit van een hotspotkit. Wil je ook zo'n toffe kit (cadeau geven)? Bestel 'm op duurzamehotspots.nl!


En we hadden voor het eerst onze nieuwe shirts aan! Uiteraard zijn ze fair trade, biokatoen, bedrukt met plantaardige inkt door een lokale drukker én Opgemärkt-geel.

Zien we je binnenkort ook een keer op een evenement? Lijkt ons leuk!
500 Hotspots
verzameld op BRON
1407 volgers
op social media
1200 mensen
volgden het Plasticdieet

Het team

Nicky
Nicky
Voorzitter
Jessie
Jessie
Communicatiemanager
Chantal
Chantal
Penningmeester
Kimberley
Kimberley
Designer
Vanessa
Vanessa
Projectmanager
Laure
Laure
International Editor
Natasja
Natasja
Stagiaire
Marida
Marida
Projectmedewerker
Lars
Lars
ICT stagiair

Zij hebben ons al Opgemärkt

Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.