maandag 7 november 2016

Lifestyle Factory Market

Zaterdag 29 oktober stonden we op de eerste editie van de Lifestyle Factory Market in de Oude Prodentfabriek in Amersfoort.

Speciaal voor deze markt stelden we een koekjesmix samen voor superlekkere glutenvrije, biologische, vegan, zero waste koekjes (dat was even een opgave, maar het is gelukt!).


Ook presenteerden we de nieuwste versie van BRON Amsterdam! De tweede oplage bevat nóg meer groene hotspots en ziet er misschien wel nog mooier uit dan de eerste editie. Samen met ons signature notitieboekje, een mooie duurzame pen een een limited edition insiders' tips maakt de nieuwste BRON deel uit van een hotspotkit. Wil je ook zo'n toffe kit (cadeau geven)? Bestel 'm op duurzamehotspots.nl!


En we hadden voor het eerst onze nieuwe shirts aan! Uiteraard zijn ze fair trade, biokatoen, bedrukt met plantaardige inkt door een lokale drukker én Opgemärkt-geel.

Zien we je binnenkort ook een keer op een evenement? Lijkt ons leuk!

0 reacties:

Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.