woensdag 1 februari 2017

Lars gaat duurzamehotspots.nl vernieuwen


We beginnen het nieuwe jaar goed: met een stagiair! Lars zal de komende zes maanden de BRON-site (www.duurzamehotspots.nl) vernieuwen, verbeteren én uitbreiden. Dat was ook wel nodig, dus daar zijn we superblij mee.

Met een nieuwe site maken we het makkelijker om hotspots toe te voegen, waardoor de hoeveelheid toffe plekjes enorm toe kan nemen. Ook gaat Lars werken aan een app die we hopelijk later dit jaar beschikbaar kunnen maken.

We zijn ervan overtuigd dat Opgemärkt een superleuke plek is om stage te lopen, want ons enthousiaste team staat altijd klaar voor leuke projecten en voor het delen van kennis en kunde. Samen weten we bijna alles over duurzaamheid en hebben we enorm veel ervaring. Wat we uiteraard graag met Lars gaan delen :)


0 reacties:

Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.