woensdag 15 maart 2017

Bea Johnson in Amsterdam

Foto: Jan Willem Groen - Fotografie Groen
Gister was het dan zover: het evenement met Bea Johnson in Nederland. Opgemärkt was één van de organisatoren van dit event. De queen of zero waste kwam uit Amerika naar Amsterdam en het event was al een maand van tevoren uitverkocht. En wát een topdag was het! Voor degenen die er gister niet bij konden zijn een korte recap. 

Een vol programma
We begonnen de dag bij Ecomama Hotel voor een Meet & Greet. Wauw, wát een tof hotel is dat! Je kunt er chillen in een tipi, zelf wat eten bereiden in de jaloersmakende leefkeuken, schommelen met uitzicht op de minibinnentuin of in één van de lekkere stoelen neerploffen. In het Ebook dat binnenkort verspreid wordt lees je alles over dit bijzondere hotel. Ook vertellen we dan alles over Pure Boats: een fonkelnieuwe duurzame boottochtorganisatie die ons van het Waterlooplein naar Restaurant Instock bracht - waar we na een inspirerend praatje van één van de oprichters van het restaurant konden genieten van een viergangendiner. Per Tesla (ik had een Nissan Leaf besteld, maar who cares?) gingen we vervolgens naar Pllek, waar tv-opnames voor Volta TV plaatsvonden én natuurlijk de enige echte lezing werd gehouden. 


Binnenkort vind je alle mooie foto's, een impressiefilm en inspirerende verhalen op het blog.0 reacties:

Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.