Ongedwongen duurzaamheid

Opgemärkt is een vereniging voor ongedwongen duurzaamheid met een Scandinavisch tintje. Dat betekent stijlvol, enthousiast, positief en toegankelijk voor iedereen. Ben jij al Opgemärkt?

Ben je benieuwd naar duurzame innovaties en creatieve ideeën van jonge enthousiaste mensen? Heb je zelf innovatieve oplossingen? Of houd je wel van een uitdaging? In alle gevallen is Opgemärkt iets voor jou! We zijn een community, een platform, een podium en een ontmoetingsplaats.

Wat we doen

Plasticdieet

Een maand lang zonder (wegwerp)plastic, durf jij het aan? Dit jaar organiseren we in september het Plasticdieet, waar je tips, tricks en info krijgt over (jouw) plasticgebruik. Met op 1 september een kick-off event in Utrecht!

Doe mee!

BRON

Wij zetten duurzame hotspots op de kaart. Online over de hele wereld, offline hebben we een kaart gelanceerd in Amsterdam. Nu zijn we op zoek naar de volgende groene stad.

BRON

Activiteiten

Opgemärkt is een vereniging: een platform waar duurzame mensen, bedrijven en initiatieven met elkaar in contact kunnen komen. Bijvoorbeeld tijdens één van onze activiteiten.

Agenda

Nieuws, updates, blogposts

vrijdag 15 december 2017

Twee nieuwe teamleden!

Twee nieuwe teamleden!


Woeeeh! We hebben er twee nieuwe teamleden bij gekregen: Marida en Natasja. Zij gaan helpen om Opgemärkt online nóg zichtbaarder te maken (en zorgen voor extra redenen voor TAART).  We stellen onze nieuwe teamleden graag aan je voor. 


Natasja - stagiare

Hi! Mijn naam is Natasja, studente Allround Styling met een grote passie en missie op het gebied van duurzaamheid. Opgemärkt is de perfecte plek waar mijn passie samen komt met mijn mijn liefde voor Scandinavië. Ik vind het dus ook super tof om mijn steentje bij te kunnen dragen door mijn case study bij Opgemärkt uit te voeren. Het doel? Nog veel meer mensen inspireren en motiveren tot een ongedwongen, duurzame levensstijl.

Marida - allround projectmedewerker

Hi! Ik ben sinds oktober 2017 actief als Projectmedewerker, na ruime ervaring in (digitale) media, sales en business development. Nu ben ik heerlijk aan het freewheelen om meer tijd voor leuke dingen te hebben zoals reizen, koken voor vrienden, duurzame projecten en (beetje) werken in de horeca. Ik ben gek op alles wat met de zee te maken heeft; duiken, free-diven en suppen, favoriete reis bestemmingen zijn Zuid-Afrika & Indonesië. Europa staat echter ook op de agenda; het plan is om samen met mijn lief meer plekken te ontdekken Aquitanië, Roemenië of het zuiden van Italië. Voor goed eten (vegetarisch) en een mooie G&T mag je me altijd wakker maken! Tot snel bij Opgemärkt!500 Hotspots
verzameld op BRON
1407 volgers
op social media
1200 mensen
volgden het Plasticdieet

Het team

Nicky
Nicky
Voorzitter
Jessie
Jessie
Communicatiemanager
Chantal
Chantal
Penningmeester
Kimberley
Kimberley
Designer
Vanessa
Vanessa
Projectmanager
Laure
Laure
International Editor
Natasja
Natasja
Stagiaire
Marida
Marida
Projectmedewerker
Lars
Lars
ICT stagiair

Zij hebben ons al Opgemärkt

Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.