vrijdag 15 december 2017

Twee nieuwe teamleden!


Woeeeh! We hebben er twee nieuwe teamleden bij gekregen: Marida en Natasja. Zij gaan helpen om Opgemärkt online nóg zichtbaarder te maken (en zorgen voor extra redenen voor TAART).  We stellen onze nieuwe teamleden graag aan je voor. 


Natasja - stagiare

Hi! Mijn naam is Natasja, studente Allround Styling met een grote passie en missie op het gebied van duurzaamheid. Opgemärkt is de perfecte plek waar mijn passie samen komt met mijn mijn liefde voor Scandinavië. Ik vind het dus ook super tof om mijn steentje bij te kunnen dragen door mijn case study bij Opgemärkt uit te voeren. Het doel? Nog veel meer mensen inspireren en motiveren tot een ongedwongen, duurzame levensstijl.

Marida - allround projectmedewerker

Hi! Ik ben sinds oktober 2017 actief als Projectmedewerker, na ruime ervaring in (digitale) media, sales en business development. Nu ben ik heerlijk aan het freewheelen om meer tijd voor leuke dingen te hebben zoals reizen, koken voor vrienden, duurzame projecten en (beetje) werken in de horeca. Ik ben gek op alles wat met de zee te maken heeft; duiken, free-diven en suppen, favoriete reis bestemmingen zijn Zuid-Afrika & Indonesië. Europa staat echter ook op de agenda; het plan is om samen met mijn lief meer plekken te ontdekken Aquitanië, Roemenië of het zuiden van Italië. Voor goed eten (vegetarisch) en een mooie G&T mag je me altijd wakker maken! Tot snel bij Opgemärkt!0 reacties:

Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.