LID WORDEN

Kun je je helemaal vinden in de missie en doelstellingen van de vereniging en wil je lid worden van Opgemärkt? Natuurlijk kan dat! Zo help je niet alleen de wereld te redden, maar zorg je er ook voor dat wij onze maandelijkse TRÄFFs gratis toegankelijk kunnen houden en steeds meer toffe evenementen kunnen organiseren en stijlvolle producten kunnen ontwikkelen.

We hebben twee lidmaatschapssoorten: regulier (voor iedereen die onze missie een warm hart toedraagt) en actief (voor iedereen die ons team wil komen versterken). Onderaan deze pagina vind je onze statuten en het huishoudelijk reglement. Verder vind je hieronder wat de twee lidmaatschappen precies inhouden, inschrijven kan door een mail te sturen naar ikben@opgemarkt.nl. Het is ook mogelijk om donateur (VÄN noemen we dat, Zweeds voor vriend) van Opgemärkt te worden, hieronder lees je wat dat inhoudt.

Type I: regulier lidmaatschap

een Opgemärkt-abonnement
Je helpt ons de wereld te redden, bent altijd als eerste op de hoogte van alles dat er speelt, krijgt toegang tot alle activiteiten (zoals city tours) tegen speciaal ledentarief en krijgt korting op extra’s zoals merchandise uit de webshop.
De contributie bedraagt 5 euro per kwartaal of 10 euro per jaar.

Type II: actief lidmaatschap

teamlid worden
Je redt de wereld, bent altijd als eerste op de hoogte van alles dat er speelt, wordt betrokken bij de uitvoering van projecten, krijgt gratis toegang tot alle extra activiteiten (zoals city tours)en kunt extra’s zoals merchandise uit de webshop tegen kostprijs kopen.
De contributie bedraagt 5 euro per maand, 10 euro per kwartaal of 30 euro per jaar.


Na een half jaar in Denemarken te hebben gestudeerd kwam ik vol inspiratie terug. Ik wilde graag meer doen met groen leven, maar wist niet zo goed waar dit mogelijk was. Toen ik via facebook in contact kwam met Opgemärkt merkte ik direct dat ik hier op de perfecte plek zat. Mijn enthousiasme voor Scandinavië kon ik delen en tegelijkertijd leer ik heel veel over duurzaamheid. Ik probeer met kleine stapjes steeds meer te bereiken door nieuwe gewoontes aan te leren, zoals het maken van mijn eigen wasmiddel. Het liefst sta ik in de keuken in mijn vrije tijd en maak ik graag hapjes voor de TRÄFF’s. Het leukste uitje voor mij was met Opgemärkt gaan lunchen met “dumpster dive” eten bij Guerilla Kitchen!- Hester de Jong, teamlid Opgemärkt

 VÄNs (vrienden van Opgemärkt)

donateur worden
Je redt de wereld, bent altijd als eerste op de hoogte van alles dat er speelt, krijgt toegang tot speciale activiteiten tegen een VÄN-tarief en kunt geselecteerde extra’s voor een VÄNprijsje kopen.
De contributie is vrijwillig en laten we helemaal aan jou over.

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Stuur dan even een mailtje.


Spönsör worden?

Wil je geen lid of donateur worden, maar wél Opgemärkt sponsoren, dat kan! Je hebt dezelfde voordelen als VÄNs plus je krijgt altijd voorrang bij samenwerkingen.

Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.