VERENIGING

Vereniging

Opgemärkt is als vereniging ingeschreven bij de KVK onder nummer 62592092. De oprichters en eerste bestuurders zijn Nicky Kroon (voorzitter), Jessie Kroon (secretaris) en Chantal Kroone (penningmeester).

Lid worden!

Kun je je helemaal vinden in de missie en doelstellingen van de vereniging en wil je lid worden van Opgemärkt? Natuurlijk kan dat! Lees op de pagina 'lid worden' alles over de lidmaatschappen (voor reguliere en actieve leden én voor donateurs) en inschrijving. Door je bijdrage help je om ongedwongen duurzaamheid voor iedereen toegankelijk te maken, bijvoorbeeld doordat we zo onze maandelijkse TRÄFFs kunnen organiseren zonder entreegeld te vragen.

Oprichting

Opgemärkt is statutair gezien opgericht op 5 februari 2015, we ondertekenden toen de akte van oprichting en de statuten bij Notariskantoor Vonk te Schoonhoven. Op 10 oktober 2014 (de dag van de duurzaamheid) hebben we Opgemärkt publiek gelanceerd, de oprichters zijn in augustus 2014 begonnen met het bedenken van ideeën en schrijven van plannen.

Contact

KVK-nummer: 62592092
RSIN: 854878853
contactpersoon: Nicky Kroon
webadres: www.opgemarkt.nl
mailadres: ikben@opgemarkt.nl
postadres: Stadsring 181 Amersfoort

Voor de statuten en het huishoudelijk reglement van Opgemärkt kun je ons altijd een berichtje sturen.

Contact

Fika?

Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen en leuke projecten. Heb je een tof idee? Wil je je inzetten voor een duurzamere wereld? Zoek je hulp bij je project? Wil je samenwerken? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Waar zitten we?

Onze leden komen uit heel het land, maar je vindt ons het vaakst in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort.