Dit zijn de vijf redenen om een fles te laten bedrukken

Je komt ze op allerlei verschillende plekken tegen. Bedrukte flessen. Als je in de trein zit, zit er iemand tegenover je met een bedrukte fles. Je werkt met een collega die zelf een bedrukte fles hebt. Of misschien heeft de helft van je klas wel een bedrukte fles. Waarom zijn deze flessen toch zo populair? Is het de moeite waard om deze ook aan te schaffen? Om daar antwoord op te krijgen hebben wij vijf redenen op een rijtje gezet waarom je een fles kunt laten bedrukken.

  1. Persoonlijk

Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen hun flessen laten bedrukken is omdat je er een persoonlijke touch aan kan geven. Door je eigen waterfles te laten bedrukken, maak je het echt persoonlijk en uniek. Je kunt je favoriete kleuren, ontwerpen, afbeeldingen of tekst toevoegen.

  1. Praktisch

Naast dat het leuk is om een persoonlijke fles te hebben, is het ook praktisch. Je raakt namelijk nooit meer je fles kwijt. Er is namelijk niemand anders die precies dezelfde fles heeft. Ook heb je altijd drinkwater bij je. Je hoeft niet langer onderweg steeds nieuwe flesjes water te kopen. Waar je ook bent, je kunt altijd water drinken.

  1. Hygiënisch

Met je eigen waterfles weet je zeker dat jij de enige bent die uit de fles drinkt. Als je thuis een standaard fles hebt, kan die ook meegenomen worden door andere gezinsleden. Nu is dat natuurlijk geen ramp, maar een eigen waterfles is wel een stuk hygiënischer. Je hoeft dus niet langer meer je fles te delen.

  1. Milieuvriendelijk

Door je eigen waterfles te drukken en mee te nemen, hoef je geen wegwerpflesjes meer te kopen. Je kunt wel even met een plastic waterflesje doen, maar op een gegeven moment is het toch tijd om een nieuwe te kopen. De oude gooi dan weg. En als je dit proces veel herhaalt, gooi je veel plastic weg. Als je je eigen fles hebt, verminder je jouw afval. Zo draag je bij aan het verminderen van plastic afval in het milieu.

  1. Leuk als cadeau

Waterflessen bedrukken kan ook een ontzettend leuk cadeau zijn voor een ander. Door hun naam, een afbeelding of een citaat toe te voegen, maak je het cadeau extra speciaal en persoonlijk. Daarnaast weet je zelf al hoe leuk het is om een bedrukte waterfles te hebben. Dus je weet zeker dat je een ook een leuk cadeau weggeeft.

Het bedrukken van een waterfles is een leuke en praktische manier om je persoonlijkheid te laten zien. Daarnaast draag je ook nog bij aan het milieu en is het een stuk hygiënischer dan het delen van een fles.

 

 

Opgemarkt.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart