Als je haar maar goed zit! De beste föhn vind je hier

Iedereen heeft wel een föhn in de badkamer. Maar wanneer je aan mensen vraagt waar ze aan denken wanneer ze een föhn gaan kopen weten velen daar geen antwoord op te geven. Dat geeft niets, we zijn tenslotte nooit te oud om te leren!

De juiste föhn voor jouw haartype

Wanneer je een föhn wilt gaan kopen, hoef je er niet vanuit te gaan dat de duurste ook meteen de beste is. Bij de aanschaf van een föhn is er een ding wat belangrijk is, en dat is dat het apparaat van jouw keuze geschikt is voor jouw haartype.

Wanneer je haar hebt wat dik en pluizig is, kan je het beste kiezen voor een ionische föhn. Zoals de naam eigenlijk al zegt geeft deze föhn negatieve ionen af. Deze neutraliseren de positieve ionen die in water zitten.

Hierdoor zal je haar een stuk sneller drogen. Omdat het haar met negatieve ionen wordt omhuld is het ook een stuk beter beschermd. Dit is vooral bij pluizig haar belangrijk omdat dit op deze manier goed beschermd is tegen uitdroging.

Heb je juist dun en/of droog haar? Dan kan je beter voor een ander soort föhn kiezen. Kies voor een exemplaar wat een porseleinen of keramisch omhulsel om het rooster heeft. Zo word je haar föhnen een stuk minder schadelijk.

Omdat de hitte van deze föhn ook nog eens op een consistente manier wordt verspreid, is dat ook beter voor dun en/of droog haar. Ook wanneer je niet precies weet welk soort föhn het beste is geschikt voor jouw haar, kan je het beste een porseleinen of keramische föhn kiezen.

Ben je iemand met veel haar, dan kan je jouw dikke haardos het beste drogen met een titanium föhn. Deze zal de lucht op een gelijkmatige, constante manier verspreiden. Wel is het zo dat de temperatuur bij deze föhn behoorlijk hoog kan worden.

Heb je dik haar wat beschadigd is, dan kan je beter deze föhn niet gebruiken. Wanneer je haar wel gezond is, is een titanium föhn de beste keuze. Je haar is er veel sneller droog mee dan wanneer je voor een andere föhn zou kiezen.

Voor elk haar, de beste föhn vind je hier

Als je een nieuwe föhn kiest, neem er dan altijd een die een vermogen heeft van minimaal 1500 watt. Dit wil zeggen dat hoe hoger het aantal watts is, hoe sneller je haar met deze föhn droog zal zijn.

In de meeste gevallen kan je dit ook meteen aan de prijs zien. Vaak is het zo dat föhns die meer watts hebben ook een stuk duurder zijn. Zeker wanneer je wat dikker haar hebt is het aan te raden om een föhn te kopen die minimaal 1800 watt is.

Ook het gewicht van een föhn is belangrijk. Hoe lichter deze is, hoe makkelijker je ermee kunt werken. Nadat je klaar bent met föhnen wil je natuurlijk geen zere armen hebben. Wanneer je een föhn wilt die makkelijk te gebruiken is, kies je er bij voorkeur een van maximaal 450 gram

Heb je hulp nodig om de juiste föhn voor jou te vinden? De beste föhn vind je hier. Wanneer je nog meer wilt weten, neem je een kijkje op www.bestedeal.nl.

Opgemarkt.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart