Hoe haal je het meeste uit je iPhone abonnement?

Een iPhone abonnement is een populaire manier om je favoriete tv-programma’s, muziek en films bij te houden. Maar hoe haal je het meeste uit je Iphone abonnement? Je kunt je Iphone gebruiken als persoonlijke assistent. Als je het nieuws volgt of boeken leest over actuele gebeurtenissen, dan weet je dat de wereld een heel kleine plaats is. Nu het nieuws sneller dan ooit binnenkomt, is het belangrijk om de informatie die je wilt binnen handbereik te hebben. Gelukkig kun je door je iPhone als persoonlijke assistent te gebruiken alle informatie krijgen die je nodig hebt. Met je Iphone kun je op internet zoeken naar relevante informatie. Je kunt Siri ook gebruiken om eenvoudige taken uit te voeren, zoals het verzenden van een snel sms-bericht of het zoeken naar een routebeschrijving naar een bestemming.

Houd je iPhone abonnement bibliotheek up-to-date

Alleen omdat je de nieuwste Iphone in het jaar hebt, wil nog niet zeggen dat je de nieuwste apps erop hebt. Als er nieuwe apps worden uitgebracht en oudere apps worden bijgewerkt, moet je ervoor zorgen dat je je  abonnementsbibliotheek up-to-date houdt. Je kunt dit doen door de nieuwste apps te downloaden, bij te houden wat je hebt geïnstalleerd en vervolgens je bibliotheek bij te werken. Je kunt ook de “scanner” -functie van je iPhone gebruiken om bij te houden wat je op je telefoon hebt staan. Je kunt ook de “herinneringen” -functie van je iPhone gebruiken, zodat je een herinnering hebt aan wat je op je telefoon hebt staan, zodat je het niet vergeet. Het belangrijkste is dat je je iPhone schoon houdt, zodat je niet per ongeluk apps verwijdert die je misschien nodig hebt.

Vind de juiste Iphone-apps om je op te abonneren

Hoewel je misschien denkt dat je de perfecte iPhone-app-configuratie hebt, is het belangrijk om te onthouden dat er veel manieren zijn om je abonnement te gebruiken. Sommige shows zijn bedoeld om op een computer te bekijken, terwijl andere het beste op je iPhone kunnen worden bekeken. Om de juiste apps te vinden om je op te abonneren, moet je nadenken over waar je je abonnement voor wilt gebruiken. Welke soorten shows en films wil je kijken? Misschien wil je nieuwsshows, actiefilms of Disney-films kijken. Als je programma’s wilt bekijken die zijn gericht op een bepaalde leeftijdsgroep, moet je de juiste apps vinden. Stel jezelf de volgende vragen om de juiste apps te vinden: Naar wat voor soort programma’s wil je kijken? Op welke leeftijdsgroep wil je je richten? Welk apparaat wil je gebruiken om je shows te bekijken? Als je eenmaal weet wat voor soort programma’s je wilt bekijken, ben je een stap dichter bij het vinden van de juiste apps.

Stel een flexibel kijkschema in

Het is je misschien opgevallen dat je met sommige Iphone-apps een flexibel kijkschema kunt instellen. Dit kan erg handig zijn als je een druk schema hebt en geen tijd hebt om de hele week naar al je shows te kijken. Bij sommige iPhone-apps kun je kiezen op welke dagen en tijden je wilt kijken. Dit is handig als je je favoriete programma op een bepaalde dag wilt bekijken, maar geen tijd hebt. Als je een iPhone-app hebt die je deze functie biedt, zorg er dan voor dat je deze gebruikt.

Opgemarkt.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart